Fru Elinas Liv.

En blogg om mig och mitt liv med matlagning, träning och mycket mer!

Ordningen återställd

Permalink0
Bra start på veckan med sovmorgon idag. Sen vidare till gymmet för lite träning. Körde lite rehab för mitt knä, boxning och släden. 
La på 5 kg för varje sträcka med släden och sluta på 50 kg. Svettig och härlig efter 😂.
Ludvig hjälpte till och tog kort 😂😇.

I helgen har M varit en sväng till Polen och Teodor har varit hos farmor och farfar torsdag-söndag. Jag har haft en mysig helg med Ludvig. Fredag kväll va Malin här och vi åt räckor och drack några drinkar och kollade på Magic Mike xxl. 😉.

Lördag tog jag och L tåget in för biomys. Möte upp Malin och hela barnaskaran och såg husdjurens hemliga liv. Ja den va bra faktiskt, skrattade flera gånger. 😀

Skönt o ha mannen hemma igen men bra o va ifrån varandra lite då och då så man liksom hinner sakna varandra. Nästa gång är det min tur att åka iväg igen.. eller så blir de en mamma pappa resa utan barn.

Har börjat kolla på resor inför vintern. Sugen på Västindien. Flera bra alternativ där, men om de bara blir en vecka så blir de nog canarie öarna igen. Ska det kännas lönt med lång resa så får de bli 2 veckor. Även lite sugen på en vecka i Grekland i början av oktober.. 

Nu leker killarna ute och jag ska fortsätta med pluggandet👍🚗.

Tjing 💋
Till top