Fru Elinas Liv.

En blogg om mig och mitt liv med matlagning, träning och mycket mer!

Jäkla skit dag!

Permalink0
Usch vilken jäkla dag!!!

Började med att jag blev väckt kl 5 av att Ludvig kom upp och la sig hos oss, han somnade om men inte jag. En timme senare skulle jag smyga ur sängen men då drog Ludvig tag i mig och sa Maammaaa jag älskar dig. Då kunde jag ju inte gå därifrån utan la mig och små prata och myste med han istället. 

Sen vakna Teodor och kom upp och gnällde och började tjata om massa strunt. Ville inte alls mysa. Micke hade lovat att ta killarna så jag skulle få sovmorgon. Han gjorde ett försök till smothie och redan där började Teodor trotsa och sätta sig på tvären. 
Jag kunnde såklart inte somna om så drog iväg till gymmet och körde lite lätt. Mitt knä fortsätter att spöka så kan inte göra så mycket där som inte gör ont. 😑.

Sen drog vi till Ängelholm och kollade på bilar men blev inget köp. Sen in i annan affär där killarna skulle välja varsin liten choklad till lördags godis. Ludvig valde en och ställde sig i kön men Teodor inte ville ha nån av de som de skulle välja på utan började springa runt och skrika efter annat men tillslut gav han med sig. Väl ute i bilen fortsatte han och bråkade och härja så han fick inte sin choklad medan storebror som satt som ett ljus fick sin. Orättvist, nja missköter man sig får man också ta konsekvenserna av det!
På väg in i klippan lugnade han ner sig sa förlåt i bilen och bad om ursäkt så då fick han sin choklad. Hemma fortsatte bråket när det va dags för middag och då va de inget som dög till någon av de men efter att "hotat" de med att gå direkt upp i sängen så åt de lite tillslut. 

Efter maten gick jag ut på 1 timmes promenad och helt plötsligt kändes allt bra.. jag varvade ner och knäet kändes helt plötsligt ok. Meeen poff och himlen öppnade sig och det började spöregna och blåsa från alla jäkla håll. 15 min hem och försökte öka takten men kändes som knäet skulle hoppa ur. Inte min dag helt enkelt.

Så här glad var jag när jag kom hem! 😮 genom blöt och iskall..

Nu sover ÄNTLIGEN killarna och jag ska bara sitta i soffan och inte göra ett skit! 

Enda gången de har varit skötsamma idag va på bilaffären, borde kanske kolla bilar oftare?!
Bra med bilhallar och övriga ställen som har tänkt på barnfamiljer.👍

Tjing 💋 
Till top