Fru Elinas Liv.

En blogg om mig och mitt liv med matlagning, träning och mycket mer!

Sommarlov och semester..

Allmänt Permalink0

Alla i huset är lediga just nu... på både gott och ont kan man väll säga.  Härligt att va tillsammans hela familjen men fruktansvärt slitsamt också.. Micke har hållt på en del med fixande ute på förråd och garrage och har fortfarande massa kvar. Det betyder att jag ska försöka sysselsätta resten av gänget när han jobbar på.. samtidigt ska de lagas mat, städas och tvättas. Känner mig ibland som en fågelmamma.. killarna är hungriga heeela tiden och det ska fixas frukost, lunch, middag och mellanmål, då ska vi inte glömma Albin heller som också ska ammas då och då och självklart vill han ju såklart äta när jag lyckats sätta mig ner o äta, oavsett tid på dygnet..

Kvittar va man hittar på med killarna, 5 min senare så har de lång tråkigt och har inget o göra. Är vi iväg hela dagen o badar och kommer hem så går de inte lång stund fören de har tråkigt och börjar tjafsa och bråka med varrandra. Jag tycker det är bra att de får ha tråkigt också 😂🙊🙊. 
De retar upp varandra hela tiden och kommer på grejer att bråka om. 😂 

Vi startade sommarlovet med ett dygn på Ronneby brun och helgen efter spenderade vi i Dalsland. Vi har inte planerat in nått mer än men har lite funderingar. Jag är sugen på Kolmården eller Astrid Lindgrens värld. Eller helst en sista minuten resa till nått varmt land. Vädret här hemma i Sverige har ju inte varit det bästa denna sommar direkt 👎. 
Får se var vi hamnar. 

Nu är Micke iväg med Teodor till tandläkaren och Ludvig är ute och leker och Albin sover i vagnen. Några minuter av stillhet innan cirkusen drar igång igen. Blir bad någonstans sen. Pool eller strand har vi inte bestämt ännu.


Igår hade vi en fin kväll. Inte många kvällar vi har kunnat sitta ute i kvällssol denna simmare 🌞
Bus och lek.. det är ju inte roligt o åka vanligt i rutschkanan
Till top