Fru Elinas Liv.

En blogg om mig och mitt liv med matlagning, träning och mycket mer!

vår vår vår!🌞

Permalink0
Hejdå vintertid, Hej sommar! -eller vår iallfall. 
Skönt med lite ljusare dagar och sol. Ja inte för att man hinner va ute ochh njuta så mycket av det. 🌞 Men visst mår man lite bättre och känner sig piggare? 
På torsdag ska jag till frisören efter jobbet, jag funderar på att färga håret ljust igen. Inte för blont men någon ljusare nyans. Typ ljus brunt eller honungs färg som de så fint heter.  😂. Va tror ni? Fortsätta med mörk eller gå åt annat håll? (Jaja bilden är typ 1 år gammal och håret är lite mörkare just nu och även en bra bit längre)
 
Påsken är över och vi hade en bra påsk helg. Långfredag och Påskdagen jobbade jag men påskafton var jag ledig och då va vi in till Helsingborg. Killarna sov över hos farmor och farfar till söndag. Kanske skönt för de att komma bort från mamma och pappa en natt, eller tvärtom 🙊🙈.  
Min lilla påskgubbe 😉 

Chokladmoussetårta blev mitt bidrag till påskfirandet 😉🍫🍰

Igår va vi in en runda till Ikea och handla all inredning till min Nya garderob. Killarna roade sig med att va en timme i lekrummet och lagom till tiden va slut så hade vi planerat ihop garderoben och hämtat och betalt allt. Snabbt och smidigt. 👍 Hoppas på att de inte ska ta allt för lång tid innan den kommer upp. 

Idag va de hemma jobb åt gubben medan han va och träffade en eventuell ny leverantör. 

Haft problem igen med att logga in under 1 veckas tid på bloggen så nu hoppas jag de ska funka igen. 💻✂

Tjing 💋 
Till top